Een copywriter met passie
 
Gunnar Michielssen kan niet zwijgen over reclame en communicatie. Hij is een gepassioneerd en enthousiast verteller die iedereen op sleeptouw neemt.
 
De voorbije 7 jaar sprak Gunnar voor meer dan 7750 professionals, marketeers, communicatiespecialisten en zaakvoerders over thema’s als efficiënter e-mailen, copywriting, direct mail of schrijven voor het internet.
 
Gestart als copywriter
 
Gunnar begon zijn carrière in communicatie als copywriter. Hij schreef jarenlang directmailbrieven, folders, advertenties en radiospots voor de grootste Belgische bedrijven.
 
Van Marcke, het Zwin en de Vlindertuin, Brico, Kluwer Uitgevers, Electrabel en tientallen andere bedrijven deden een beroep op Gunnars diensten om hun boodschap met punch aan de man te brengen.
 
Gedreven entertrainer
 
Sinds 1999 geeft Gunnar schrijf- en communicatietrainingen in bedrijven. Van workshops copywriting tot schrijfcursussen voor helpdeskmedewerkers, van seminars over direct mail tot klachten beantwoorden via e-mail of brief... de hele waaier topics komt aan bod. Zolang het maar te maken heeft met geschreven communicatie...
 
Gemiddeld geeft Gunnar jaarlijks meer dan 150 schrijftrainingen en seminars over communicatie. Hij is ook een veelgevraagd gastspreker voor ondermeer belangengroeperingen, op conferenties en studiedagen.
 
Voor Gunnar is spreken tweerichtingsverkeer. Zelfs bij grote groepen gaat hij in dialoog met zijn publiek. Humor is een ander ingrediënt van Gunnars opleidingen. Het resultaat: zinderende, meeslepende sessies waar de deelnemers nog lang over nakaarten.