Geef hier uw feedback:

Naam:      Voornaam:  
Firma:     E-mail:  
Reactie: 
 
Zeer leerrijke en interactieve opleiding. Het heeft me geboeid van de eerste tot de laatste minuut. Heel bruikbaar, zowel professioneel als privé.

Evi Vanheel  -  VAPH Gunnar Michielssen Verrijkende schrijftraining, met veel praktische tips die direct toegepast kunnen worden. Bedankt!

Pieterjan Benoit  -  VAPH Gunnar Michielssen Cursus "afkicken van mail" gevolgd tijdens teambuilding, en met heel veel plezier! Gunnar vertelt met vuur en passie, doorspekt met een grapje... De aandacht was nooit weg. Bedankt, ik heb hier heel wat uitgehaald.

Peter Dierendonck  -  CDO Newton Gunnar Michielssen Leerrijke opleiding gebracht door grappige, gepassioneerde Gunnar. Bruikbare tips gekregen en we kregen er nog meer nagestuurd. Je boekje leest ook zeer vlot!

Ruth Boel  -  Annexe - Kapellen Gunnar Michielssen "Winnende offertes" : leuke en leerrijke avond ! Bruikbare tips en boeiende vertelstijl met interactie. Enige minpunt : de voorziene tijd was te beperkt om op bepaalde onderwerpen dieper in te gaan. ;) Bedankt voor de tips.

Michèle Philips  -  Bart Meers bvba Gunnar Michielssen Vandaag te gast op Unizo-avond en aangenaam verrast door de vele nieuwe inzichten mbt offertes (winnende offertes!), maar evengoed nuttig voor andere (marketing)doeleinden. Als kritisch toehoorder en filosoof had Gunnar Michielssen een geloofwaardig discours. Op tijd beginnen om op tijd te eindigen is eerder een boodschap voor Unizo. Hoop dan ook nog meer inspiratie te krijgen bij het ontvangen van de ppt. Meer dan enkel nuttige tips was het een coherent verhaal! Bedankt!

Márnix Vanlangenaeker  -  Kasteel Mariagaarde Hoepertingen Gunnar Michielssen Afkicken van e-mail: een geslaagde training, heel boeiend en met veel interactie gebracht! eom

Inge Huyghe  -  UGent - FFW Gunnar Michielssen "Afkicken van e-mail" was een beklijvende uiteenzetting. Ik dacht dat ik al greep had op mijn mailbox maar toch nog heel wat interessante tips gehoord: - streven naar een echt lege inbox - schrijven met korte zinnen, geen inleiding, het onderwerp vooraan Ik pas het vanaf nu toe. Dit maakt e-mailcommunicatie veel duidelijker. Prima voordracht. Gunnar is een echte vakman.

Tom Vanthuyne  -  UGent Gunnar Michielssen Het was een zeer interessante en confronterende cursus. Duidelijke uitleg en weer veel geleerd. Bedankt voor deze goede training.

Jolanda K  -  BBIE Gunnar Michielssen Supertraining! Je verveelt je geen moment! Wat hij vertelt is confronterend maar volledig correct, en de manier waarop hij het brengt is uniek, inspirerend, humoristisch. De talrijke tips pas ik nog steeds toe!

Elke Van Hoye  -  Universiteit Gent Gunnar Michielssen Ik ben ingeschreven voor de VOV-beurs, maar zal wellicht niet naar jullie infosessie komen. Ik ben twee jaar terug naar een seminarie geweest .. en ik vond het fantastisch. En pas het (bijna) nog dagelijks toe. Het zorgt voor een grondige daling van mijn stress.

Brigitte  M.  -  C. Gunnar Michielssen IT's ALIVE!! The bin is moving! Zelfs de grootste anti-mailer tracht zijn postvak in leeg te krijgen! 3 uur opleiding = zo'n groot effect! Sylvie Rosewick

Sylvie Rosewick  -  IKEA Gent Gunnar Michielssen Is adembenemend en overstatement? Misschien wel, maar ik was in elk geval enorm onder de indruk van deze "les" in "zelfkennis als weg naar de waarheid". Bij dergelijk onderwerp staat of valt alles natuurlijk met het charisma van de spreker ... en dat was er overduidelijk. Dit zou een veplichte les moeten zijn voor iedereen die een emailprogramma aanraakt.

Dirk Van Liedekerke  -  OCMW Sint Pieters Leeuw Gunnar Michielssen Eén woord. Schitterend. Het is confronterend, maar wel juist. en iedereen weet het dat het juist is. Dan is de kunst dit op een leuke manier te verwoorden en dat doet Gunnar op voortreffelijke wijze. We gaan dit intern zeker meenemen en een algemene sessie voor een groter deel van onze personeelsleden ligt hopelijk in het verschiet. Wij waren alvast overtuigd. Niet enkel het mailen op zich, maar ook het mail schrijven. Dat is minstens even belangrijk.

Bjorn Claes  -  Gemeente Balen Gunnar Michielssen Het was een confronterende spiegel, maar het werd op een zodanig leuke manier gegeven. Het was amusant en leerrijk! Alvast bedankt voor de tips! Een aanrader voor mensen die door de bomen het bos niet meer kunnen zien, dus mensen met veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel e-mails.

Anneleen Adang  -  OCMW Sint-Pieters-Leeuw Gunnar Michielssen Geachte heer, Afkicken van email was een heel boeiende uiteenzetting. Ludiek gebracht maar het drukt je toch met de neus op de feiten. Heb onmiddellijk de link van uw website aan het gemeentebestuur doorgezonden.

jacques peperstraete  -  OCMW Knokke-heist Gunnar Michielssen De uiteenzetting was, ondanks de tijdbeperking, zeer interactief, aangenaam en leerrijk. De goede lessen omzetten in praktijk lijkt niet zo simpel.

Yolanda Paulussen   -  gemeente Heusden-Zolder Gunnar Michielssen Afkicken van E-mail drukt de gebruiker met de neus op de feiten en geeft een duidelijke kijk op de foutieve omgang met een medium dat zijn goede en slechte kanten heeft. Na de sessie heb ik mijn e-mail gedrag aangepast met de hoop hierdoor een beter time-management te verwezelijken. Niet simpel die klik.

Peter Van Den Abbeele  -  PZ Rupel Gunnar Michielssen Uw uiteenzetting "Afkicken van E-mail" was, zoals verwacht, heel interessant maar ook amusant. De voorbeelden die aangehaald werden zijn uit het leven gegrepen en de tips zijn onmiddellijk toepasbaar. De dag erna heb ik al enkele tips doorgevoerd. "Afkicken van E-mail" is zeker en vast een aanrader!

Kaat W.  -  Gemeente Kuurne Gunnar Michielssen De trainer en de verscheidenheid van punten zijn absoluut een pluspunt. De interactie met het publiek was zeer aangenaam. We moeten ons gedrag op het vlak van e-mail zeker bijsturen. Zéér goede training & instructor!

S. Stéphanie S.  -  Monsanto Gunnar Michielssen "Afkicken van email" was voor mij een andere invalshoek voor het omgaan met mails t.o.v. andere eender gevolgde cursussen. Deze opleiding heeft een sterk toegevoegde waarde op het gebied van (mail)cultuur, alsook bij het schrijven van emails. Een aanrader voor de ganse organisatie!

Peter Jonkers  -  Cegeka Gunnar Michielssen Ik vond het een heel interessante uiteenzetting! Gecombineerd met veel humor en voorbeelden uit de praktijk: PRIMA! Ikzelf ben bij het schrijven van e-mails onmiddellijk begonnen om de inhoud zo kort mogelijk, overzichtelijk en to the point te maken. Het kaartje staat permanent op mijn bureel en de map ga ik dit weekend eens helemaal doornemen. Alvast bedankt! En ik zou zeggen: doe zo voort!

Annemie Pieters  -  Promat International Gunnar Michielssen "Afkicken van email" is een echte aanrader! Op 1/2 dag tijd wordt het duidelijk hoe je met kleine aanpassingen veel tijd kan winnen. Ik heb de tips ineens in praktijk omgezet. De dynamische Gunnar weet alles aan de man te brengen en geeft jou niet het gevoel in een echte training te zitten. Bedankt!

Karen Bogaert  -  Fluxys NV Gunnar Michielssen Alles wat Gunnar Michielssen ons afgelopen zaterdag vertelde, was zo concreet en vanzelfsprekend - no nonsense!- dat ik het met grote overtuiging aanneem en graag zal proberen toe te passen. Het werd bovendien met zo'n geestdriftige vaart verteld dat het nooit verveelde en het goed bleef plakken. Klasse!

Filip D'Huyvetter  -  Wegwijzer vzw Gunnar Michielssen Proficiat Gunnar. Je hebt talent om alles professioneel en met de nodige humor over te brengen. Dit was een opleiding om u tegen te zeggen. Een aanrader voor iedereen. Door je aanpak ben ik in elk geval super gemotiveerd om je tips in de praktijk om te zetten. Bedankt hiervoor.

Wendy Deltombe  -  Fluxys Gunnar Michielssen Proficiat met je interview in jobat 'Succes kan zo ontroerend zijn' en de publicatie van je boek 'Eindelijk eigen baas'. Ik heb het prompt besteld en kijk er nu al naar uit. Nog heel veel succes gewenst!

Els Simeons  -  Esimtra bvba Gunnar Michielssen Bedankt, Gunnar, voor de vele nuttige tips! Een praktische opleiding waar ik echt veel heb aan gehad.

Fleur Landsheere  -  Jetaircenter Gunnar Michielssen Inspirerend vat het inderdaad samen. Een zegen, niet alleen voor wie moet schrijven, maar ook voor wie die schrijfsels moet lezen.

Stefan Avermaete  -  Zinsier Gunnar Michielssen 'Gunna(H)R!' - Hoe spel je dat? En de op zijn ijsschots afgedreven vikingzoon vertelde me over ankerpunten die houvast bieden in kolkende woordenzeeën. En eerste-zinnen-van-almaar-kortere-paragrafen (para-wat?) die een verhaal brengen op zich. En tot slot over middenstukken die worden verscheurd en hun kop bungelt nu naar beneden. Ik begin ook te klieven nu. Voor het plezier van het doen sneuvelen van overtolligheden. Leve de Vikings! Leve GunnaHR!

Peter Mortier  -  MIVB-STIB Gunnar Michielssen Leerrijke en inspirerende opleiding. Ik ben super gemotiveerd om van nu af aan mijn e-mailstijl grondig aan te passen. Een aanrader voor elke collega! U hebt de kunst om uw materie boeiend over te brengen. Uw portie humor siert het geheel. Bedankt. Ik blijf aan u denken wanneer ik schrijf.

Ingrid Vandepitte  -  CM Midden-Vlaanderen Gunnar Michielssen Schrijven voor HR-professionals is een zeer boeiende workshop met tal van praktische tips. Gunnar weet zijn verhaal op een heel enthousiaste manier over te brengen zodat je onmiddellijk zin hebt om aan de slag te gaan!

Sandra Cordemans  -  IDEWE vzw Gunnar Michielssen "De HR-verantwoordelijke is per definitie de eindverantwoordelijke voor de (geschreven) interne communicatie binnen een organisatie. Deze communicatie dient bondig, helder, ondubbelzinnig én hedendaags te zijn. De no-nonsense en erg praktijkgerichte aanpak van Gunnar Michielssen helpt elke zelfkritische HR-professional om zijn/haar communicatiestijl aan deze normen aan te passen. Beslist eens doen, zo'n schrijftraining van Gunnar bijwonen !"

Johan Poplemon  -  K.M.D.A. vzw (ZOO en Planckendael) Gunnar Michielssen " Klantvriendelijk schrijven voor HR " - Aangenaam en enthousiast gebracht door Gunnar. Ik heb in de sessie nuttige tips geleerd om efficiënt en duidelijk schriftelijk te communiceren.

Christel De Hous  -  De Rijke NV Gunnar Michielssen Klantvriendelijk Schrijven voor HR-professionals was vol van goede tips die ik nu probeer toe te passen in mijn werk. Bedankt!

Miroslav Babik  -  IKEA Gent Gunnar Michielssen Een echte aanrader om "sneller, beter & efficiënter" te schrijven in de toekomst! Zeer veel nuttige tips.

Sigrid Voorspoels  -  ISS Gunnar Michielssen De sessie heeft mij verschillende praktische en onmiddellijk toepasbare tips meegegeven. Ik heb even tijd genomen om mijn mailbox wat te reorganiseren. Het is nu een week geleden en ik ben er, dank zij de sessie, in geslaagd om een mailbox met 600 ongelezen mails te reduceren naar een inbox die elke avond leeg is. Door de dynamiek van Gunnar Michielssen heb je ook zin om hier meteen werk van te maken.

Hilde Mariën  -  gemeente Sint-Katelijne-Waver Gunnar Michielssen "Afkicken van e-mail": al 40 minuten op kantoor en nog geen mail gechecked, ik ben duidelijk buiten gegaan met goede voornemens en probeer ze nu waar te maken en over te brengen op de collega's. De sessie was leuk en leerzaam.

Annelies Fierens  -  Stad gent Gunnar Michielssen "Afkicken van e-mail" was sterk! Fantastisch gebracht, maar ook inhoudelijk bijzonder to the point. De tips probeer ik direct in de praktijk toe te passen.

Jef Van Rompaey  -  Agentschap Landbouw en Visserij Gunnar Michielssen "Afkicken van email" Op een heel vlotte manier confronteert Gunnar je met je eigen mail-gewoontes. En dan komt plots het besef dat het op die manier niet verder kan, de perfecte motivator om er iets aan te doen. Gunnar verpakt een leerzame boodschap als een stand-up comedian show. Het resultaat is een erg boeiende cursus, waar je buitenkomt met veel energie en goeie voornemens. Een aanrader !

Pascal Roobrouck  -  Strooom Gunnar Michielssen Ik ben onmiddellijk begonnen met dit in de praktijk te brengen. Het voelt als een grote opluchting om geen mails meer te zien in je inbox. Met de 3 D's ben ik ook begonnen en .... het werkt. Ik hoop dat ik beze boodschap kan doorgeven aan ons bedrijf. Misschien zullen we Gunnar uitnodigen om dit te helpen uitleggen.

Jurgen Norree  -  Marine Harvest Pieters Gunnar Michielssen Van Crackberry gebruiker helemaal afgekickt in 1 sessie... Dat zal een beetje te hoog gegrepen zijn, maar er werden wel heel veel nuttige tips aangereikt om email misbruik te verminderen of alleszins email gebruik te optimaliseren. De training ging verder dan het intrappen van open deuren. Zeer informatief!

Dirk Fieremans  -   Gunnar Michielssen Voor mij was het heel leerrijk en zeker even leuk. Inspirerend en goed gebracht. Dankjewel

Reinout Elsen  -   Gunnar Michielssen Ik vond de avond met meneer Michielssen aanmoedigend om voort te gaan met het avontuur van zelfstandig te zijn. Ik vond ook de tips de moeite waard (downsizen, enkel naar het advies van specialisten luisteren, zich op de nederlagen voorbereiden, concrete acties plannen...). Ik kon me herkennen in de ervaring vroeger bij een werkgever ongelukkig geweest te zijn en te zien dat meneer Michielssen ondertussen een gelukkige zelfstandige geworden is, gaf me hoop en steun.

Stéphanie  Chantraine   -  Allo Elan Vital Gunnar Michielssen Schitterende sessie die je ontzettend motiveert! Vol "goesting om in gang te schieten" kom je buiten. Ik ben heel blij dat Unizo ons deze kans gaf. Bedankt aan allen hiervoor!

Sofie Verheirstraeten  -   Gunnar Michielssen Toffe persoonlijke aanpak! De moeite waard!

Evert Goossens  -   Gunnar Michielssen een geboren en getogen entertainer !!!

Sonja Plasschaert  -   Gunnar Michielssen Bedankt voor de aangename sessie. De presentatie was enorm vlot, aangenaam om naar te luisteren en zeer leerrijk.

Thibaut Vermandere  -  HUBrussel Gunnar Michielssen Zeer goede tips meegekregen die ik onmiddellijk in de praktijk kan omzetten! Mijn enthousiasme om een eigen zaak te beginnen werd door Gunnar allen maar extra aangewakkerd. Training ondernemersvaardigheden.

Anne Schelkens  -   Gunnar Michielssen "Begint eer je bezint" was een zeer aangenamen, motiverende training! Je geeft de drive om te starten. Merci en zeker tot een volgende keer!

Conny  Soille  -  foto/grafisch ontwerp - nog te starten Gunnar Michielssen Prachtige training : goed ritme, humor, interactie, participatie, perfecte kennis van de materie...

Vuerstaek Veerle  -  Proximus Gunnar Michielssen Maak van uw zaak een sterk merk: Reclame maken lijkt ineens zo eenvoudig...

Zeer aangenaam gebracht.

Gert Hellinx  -  Druk Hellinx Gunnar Michielssen Ik vond de opleiding gisteren heel goed, bedankt!!!

Alles werd relatief simpel uitgelegd. Ik heb veel geleerd gisteren en zal dit zeker toepassen.

Petra Gersdorf  -  Ideën in hout Gunnar Michielssen