Gunnar Michielssen

'Enter a memorable quote here. If you leave the field blank no quote will show.'

About the Author

Iedereen beslist zelf wat hij met zijn leven doet. Maar de dag dat ik als 27-jarige besloot om een goedbetaalde baan op te geven en voor mezelf te beginnen, blijft een van de mooiste dagen van mijn leven. Twaalf ambachten en dertien gelukken, zo vat ik mijn eigen carrière graag samen. Ik hoop dat mijn zakelijke avonturen – de slimme én de minder slimme – je zullen inspireren om straks de sprong naar het ondernemerschap te wagen.

Ik heb de afgelopen 25 jaar met volle teugen van elke seconde genoten. De vele hoogtes en enkele laagtes geven me het gevoel dat ik echt geleefd heb. Nooit staarde ik uit het raam, dromend van een vaste baan als werknemer. Ik heb altijd mijn hoofd boven water weten te houden en meestal een behoorlijke boterham verdiend.

Dat is goed nieuws voor al diegenen die overwegen om straks ook voor eigen rekening te beginnen. Als je twijfelt aan de grote sprong, lees dan zeker mijn boek. Het leest als een trein, geeft je inspiratie én de moed om de stap te zetten. Veel succes!

About the Book

Eindelijk starten als zelfstandige

Hoe start je in 10 minuten een eigen zaak? Waarom is het beter te beginnen dan te bezinnen? Hoe ontwijk jij de valkuilen waarin vrijwel elke starter trapt? Waarom win je veel tijd als je je businessplan verscheurt?

Zit jij soms aan je bureau te dromen van een eigen zaak, van een leven als zelfstandig ondernemer, waarbij jij zelf alle touwtjes in handen hebt? Stop met dromen en lees dit boek. Elk jaar wagen duizenden mensen in Nederland en België de sprong. Ze ontslaan hun baas en beginnen voor eigen rekening. Wat zij kunnen, kun jij toch ook?

Ontsla je baas geeft veertien tegendraadse adviezen die je helpen om straks knopen door te hakken. Op basis van zijn eigen ervaringen én de levensechte verhalen van tientallen ondernemers, bewijst Gunnar Michielssen dat het ondernemerschap binnen ieders handbereik ligt.

ONTSLA JE BAAS en start vandaag je eigen zaak Je droomt van een eigen zaak? Dit boek van Gunnar Michielssen helpt je om snel de juiste beslissingen te nemen. Bekijk nu de preview of bestel het vandaag met 40% korting

BESTEL NU AAN - 40%