+32 2 688 28 01

Digitaal Meesterschap – oud

Professionaliseer je digitale communicatie

“Digitaal Meesterschap” is een inspirerende opleiding die je organisatie alle tips aanreikt om professioneler, beter en minder digitaal te communiceren. Zo voorkom je dat de e-mail- en communicatiecultuur helemaal ontspoort en dat de inboxen van jouw en je collega’s uitpuilen.

Gebruik het juiste communicatietool

Het webinar helpt je om de niet-aflatende stroom inkomende berichten onder controle te krijgen én optimaal te beheren. De lawine van e-mails, chatberichten via Teams, Whatsapp en andere kanalen blijft immers de grootste bedreiging voor je productiviteit, vooral in periodes van telewerk.

Je digitale communicatie onder de loep

Daarnaast leer je hoe je effectieve berichten schrijft, hoe je je agenda beheert én ontdek je de mogelijkheden van Outlook & Teams om het beheer van de inbox te vergemakkelijken.

 Digitaal Meesterschap is gebaseerd op het seminar Afkicken van E-mail en Smartphone

3 manieren om je digitale skills een flinke boost te geven

1

100% GRATIS

INTRODUCTIEWEBINAR

 30 minuten
 max. 5 per organisatie

Grijp je kans en schrijf je hierboven in voor het gratis introductiewebinar.

Ben je overtuigd? Contacteer ons voor een incompany webinar of live training.

2

100% INTERACTIEF

INCOMPANY WEBINAR

 60 minuten
 tot 500 deelnemers

Vraag vandaag nog een offerte voor een interactief incompany webinar voor je hele organisatie. Zo staan alle neuzen meteen in de juiste richting.

Iedereen volgt van waar hij of zij dat liefst doet: thuis of op het werk. Webinars kunnen al vanaf € 4 per persoon en voor 500 personen in één keer.

3

LIVE KEYNOTE &

INCOMPANY TRAINING

 90 minuten tot 3 uur
 van 25 tot 300 deelnemers

Boek Gunnar voor een live keynote of incompany training.

Een massa-training is dé manier om je organisatie in één keer helemaal klaar te stomen voor de nieuwe manier van werken.

Zoek je een spreker voor een bedrijfsdag of een organisatiebrede opleiding voor grote groepen (minimaal 25 deelnemers), vraag dan  hier je offerte.

© 2020 GFM Consulting bvba