+32 2 688 28 01

Communiquer numériquement pour télétravailleurs

Telewerking – een nieuwe bedrijfscultuur

Tijdens “Digitaal communiceren voor Telewerkers” ontdek je alles wat je moet weten om een outperformer te worden in de wereld van digitale communicatie en telewerk. Samen met je remote team krijg je weer stevig grip op je werkdag en mis je nooit nog cruciale informatie.

Digitale communicatie in de praktijk

Of je nu af en toe telewerkt of elke dag van de week: je productiviteit staat of valt met de kwaliteit van je digitale communicatie .  Maar weet jij hoe je de digitale slagkracht van jezelf en je team kunt maximaliseren zonder te bezwijken aan communicatiestress en information overload? En hoe je op afstand kan werken zonder het team én de teamspirit onderweg kwijt te raken.

3 manieren om je digitale skills een flinke boost te geven

1

100% GRATIS
INTRODUCTIEWEBINAR

 30 minuten
 max. 5 per organisatie

Grijp je kans en schrijf je hierboven in voor het gratis introductiewebinar.

Ben je overtuigd? Contacteer ons voor een incompany webinar of live training.

2

100% INTERACTIEF
INCOMPANY WEBINAR

 60 minuten
 tot 500 deelnemers

Vraag vandaag nog een offerte voor een interactief incompany webinar voor je hele organisatie. Zo staan alle neuzen meteen in de juiste richting.

Iedereen volgt van waar hij of zij dat liefst doet: thuis of op het werk. Webinars kunnen al vanaf € 4 per persoon en voor 500 personen in één keer.

3

LIVE KEYNOTE &
INCOMPANY TRAINING

 90 minuten tot 3 uur
 van 25 tot 300 deelnemers

Boek Gunnar voor een live keynote of incompany training.

Een massa-training is dé manier om je organisatie in één keer helemaal klaar te stomen voor de nieuwe manier van werken.

Zoek je een spreker voor een bedrijfsdag of een organisatiebrede opleiding voor grote groepen (minimaal 25 deelnemers), vraag dan  hier je offerte.

© 2020 GFM Consulting bvba