+32 2 688 28 01

Webinars of opleidingen over e-mail, Teams of digitale communicatiemiddelen
Smart Communication in Digital Times

Hoe haal je écht alles uit Microsoft Teams?

Dit praktische webinar en de live dagopleiding zijn veel meer dan een technische training. Je krijgt inzicht in de filosofie achter Teams en leert hoe je de teams, de kanalen en tabs effectief kunt inzetten voor een betere communicatie én een gestroomlijnde samenwerking binnen je organisatie.

Subliem communiceren in digitale tijden

Een webinar of live halvedagopleiding waarmee jij én je collega’s leren om efficiënter digitaal te werken. Een digitale detox-kuur die je ondermeer helpt om information overload te bestrijden, de cc’s onder controle te krijgen én de kwaliteit van je digitale teksten op te krikken. De opvolger van het succes-seminar Afkicken van E-mail.
mst group

Boost je (digitale) meeting skills

Eindelijk een no-nonsens webinar of seminar waarmee je de geëscaleerde vergadercultuur in je organisatie weer op het goede spoor krijgt. Dit webinar is hét medicijn tegen té veel, té chaotische en overbevolkte meetings. Met aandacht voor live, hybride én digitaal overleg.

Thuiswerk overleef je zo!

Een verrassend simpel, ontwapenend verhaal over de realiteit van thuiswerk. Je krijgt concrete, direct toepasbare oplossingen aangereikt om thuis nóg efficiënter te werken dan op kantoor. Als thuiswerker met meer dan 25 jaar ervaring geeft Gunnar zijn ontdekkingen én geheimen prijs, onderbouwd door nieuwe wetenschappelijke inzichten.

Nr.1 in Nederland en België

0
Webinars Digitale Communicatie (sinds april 2020!)
0
Incompany Seminar "Slimmer en Minder Vergaderen" (sinds 2014)
0
Incompany Seminar "Afkicken van Email" (sinds 2008)
0
Keynote "Ondernemen voor Dummies" (sinds 2012)

© 2020 GFM Consulting bvba