+32 2 688 28 01

Boost je Digitale Meeting Skills – oud

Zo houd je digitale meetings 100% in de hand

Tijdens Boost je digitale Skills leer je het effect van je digitale meetings te maximaliseren én je persoonlijke impact op alle deelnemers te vergroten. Verder krijg je tips om na afloop van je meeting de opvolging te verbeteren.

Als je vijf minuten steekt in een slimme voorbereiding, dan vermijd je al meteen de belangrijkste valkuilen van digitale meetings. Gebrek aan focus (geef maar toe dat jij ook afgeleid bent tijdens je meetings), overbevolking, gebrek aan medewerking, slechte voorbereiding van de deelnemers… je kan dat allemaal oplossen door een slimme aanpak.

Connecten met je publiek

In het tweede deel gaat het ondermeer over connecten met je publiek. Want hoe doe je dat als je slechts verbonden bent via kabel of wifi? Non-verbale elementen helpen om anderen te overtuigen, maar wat blijft er van bodylanguage over als de tegenpartij naar je kijkt op een scherm van 13 inch? En hoe verleng je de aandachtsboog van de deelnemers die voortdurend verleid worden door afleidingen op hun scherm en de wereld rondom hen?

Wat leren we

Tijdens Boost je digitale Skills leer je hoe je de online meeting kunt sturen, mensen kunt beïnvloeden en virtuele presentaties boeiend kunt maken en houden.

​Géén ingewikkelde, theoretische modellen, wel concrete, praktische tips & tricks die je morgen al kunt toepassen.

3 manieren om je digitale skills een flinke boost te geven

1

100% GRATIS

INTRODUCTIEWEBINAR

 30 minuten
 max. 5 per organisatie

Grijp je kans en schrijf je hierboven in voor het gratis introductiewebinar.

Ben je overtuigd? Contacteer ons voor een incompany webinar of live training.

2

100% INTERACTIEF

INCOMPANY WEBINAR

 60 minuten
 tot 500 deelnemers

Vraag vandaag nog een offerte voor een interactief incompany webinar voor je hele organisatie. Zo staan alle neuzen meteen in de juiste richting.

Iedereen volgt van waar hij of zij dat liefst doet: thuis of op het werk. Webinars kunnen al vanaf € 4 per persoon en voor 500 personen in één keer.

3

LIVE KEYNOTE &

INCOMPANY TRAINING

 90 minuten tot 3 uur
 van 25 tot 300 deelnemers

Boek Gunnar voor een live keynote of incompany training.

Een massa-training is dé manier om je organisatie in één keer helemaal klaar te stomen voor de nieuwe manier van werken.

Zoek je een spreker voor een bedrijfsdag of een organisatiebrede opleiding voor grote groepen (minimaal 25 deelnemers), vraag dan  hier je offerte.

© 2020 GFM Consulting bvba