Gunnar Michielssen, al meer dan 20 jaar trainer digitale communicatie, timemanagement en effectiever samenwerken
Rethink Your Digital Communication

Buiten-gewone opleidingen ms Teams, Outlook of deconnectie

Een andere kijk op opleidingen ms Teams, Outlook en andere digitale tools

Zoek je een spreker of trainer voor een keynote of opleiding ms Teams, Outlook of over efficiënt samenwerken met andere digitale tools, dan is Gunnar Michielssen al 20 jaar dé referentie in Vlaanderen en Nederland.

Zijn keynotes, workshops en seminars geven een unieke mix van technische tips, psychologische inzichten en bewezen best practices. Superconcreet, realistisch en vaak verrassend eenvoudig…:

>> Opleiding Outlook: Afkicken van E-mail & Smartphone

Sinds 2007 wellicht het meest succesvolle bedrijfsseminar van de lage landen. Focust op slim gebruik van e-mail als organisatie- en samenwerkingstool.

>> Opleiding ms Teams: Hoe haal je écht alles uit Microsoft Teams?

Dit seminar leert mensen echt werken met Teams, zodat ze niet alleen de technische aspecten maar ook het dagelijkse gebruik beter in de vingers krijgen (afzonderlijk te organiseren of als opvolgseminar van Afkicken van E-mail & Smartphone).

>> Opleiding Deconnectie: Werk maken van Deconnectie 

Dit seminar bekijkt technische, psychologische én wetenschappelijke oplossingen om onze permanente link met de digitale wereld te doorbreken. Hierbij gaat het zowel over deconnectie voor én tijdens de werkdag, maar ook tijdens weekends , vakanties, ed..

Gezond timemanagement begint met slimmer gebruik van digitale tools

Professionals brengen tot 80% van hun werktijd door met direct of indirect overleg. Vergaderingen in ms Teams, mails behandelen in de inbox, chatten met collega’s…. door te focussen op nieuwe gewoontes en een gezonde bedrijfscultuur helpt Gunnar om de vicieuze cirkel van alsmaar meer communicatie definitief te doorbreken. 

Ook jij bent wellicht vele uren per dag in de weer met Outlook, MS Teams, Whatsapp, Planner, Takenlijst, OneNote… 

Tijdens zijn seminars, workshops en keynotes over deze digitale tools vertelt Gunnar alles over de alternatieve strategieën voor ondoordachte en overmatige digitale samenwerking. 

 Information overload, infobesitas en hyperconnectiviteit leiden tot tijdverlies, micromanagement, het afwentelen van verantwoordelijkheden en het vervagen van de rollen binnen de organisatie.

Spreker gezocht voor keynote, seminar of webinar?

  • kort en krachtige keynotes van 45- tot 75-minuten zijn perfect om bewustzijn te creëren en je collega’s ervan te overtuigen dat de oplossing binnen handbereik ligt. Deze keynotes zijn grappig, herkenbaar én praktisch, dus ideaal op team-events, bedrijfsfeesten of klantendagen.
  • interactieve live webinars van 75- tot 120-minuten bieden deelnemers alles wat ze nodig hebben om hun ingesleten communicatiegewoontes te verbeteren. De webinars zijn boeiend, interactief en garanderen snel impact. Ideaal voor grote teams (tot 500 deelnemers) of voor teams op afstand.
  • live inhouse seminars van 2 tot 3 uur zijn de perfecte manier om nieuwe, gezonde communicatiegewoontes te ontwikkelen met het hele team of zelfs het hele bedrijf.  Deze seminars zijn inspirerend, herkenbaar en impactvol, want door de praktische aanpak kunnen de deelnemers meteen na afloop met de tips aan de slag.

Al meer dan 1500 deelnemende organisaties sinds 1999

Gunnar sprak met meer dan 125.000 deelnemers in 1500 organisaties.

  • Grote privébedrijven: Total Energies, Proximus, ABN Amro, Cargill, KBC Bank, De Nederlandse Bank, Nationale Bank van België, Bayer, Engie, BMW Belgium, Cargill, Belfius, AG Insurance, J&J, Van Breda Risks & Benefits, Telenet, FrieslandCampina,…
  • Universiteiten & hogescholen : KULeuven, Ugent, KdG, Thomas Moore, IMT Lille, UCLL, Universiteit Antwerpen…
  • Non-profit organisaties: Artsen Zonder Grenzen, Koning Boudewijnstichting,…
  • Ziekenhuizen: Universitaire Ziekenhuizen van Leuven en Gent, AZ Jan Palfijn, ZOL, Jessa, Jeroen Bosch (Nederland), AZ Sint-Lucas…
  • Lokale en nationale overheden in Nederland en België, waaronder meer dan 40 steden en gemeentes (Gent, Hilversum, Tervuren, Halle, Asse, Lommel, Veurne, Nieuwpoort…) provinciebesturen en een twintigtal Vlaamse en federale overheidsdiensten.
2 Minute knowledge

Werken met microsoft Teams

Zo houd je het aantal teams en kanalen onder controle. Hoe moet je (niet) werken met Microsoft Teams ? Vraag tien gebruikers van MS Teams

My social networks
Programma's
Hoe haal je écht alles uit Ms Teams? heeft als doel om je organisatie dankzij Ms Teams extra slagkracht te geven. Het is bedoeld als groepsseminar voor iedereen die Teams gebruikt of gaat gebruiken. Het helpt je organisatie om komaf te maken met de klassieke Teams-valkuilen, zoals de explosie van het aantal chatgroepen, Teams en kanalen, chaos in documentbeheer, enz...
Smarter Communications in the Digital Era is a program offering your staff members tips at one go-to handle Outlook, Whatsapp, Teams, and Zoom more professionally. So...
Cijfers spreken voor zich
30,000
IN WEBINARS OVER COMMUNICATIE CULTUUR
80,000
IN DE WORKSHOPS "MASTER YOUR EMAIL"
5000
IN SEMINARS OVER MS TEAMS CULTUUR
15,000
IN KEYNOTES OP BEDRIJFSEVENTS