+32 2 688 28 01

Digitaal Communiceren voor Remote Teams

Telewerken – een nieuwe bedrijfscultuur

De hele dag door communiceren thuiswerkers digitaal. Maar ken jij de verborgen natuurwetten van de nieuwe wereld van Outlook, Teams, chat, Skype en Whatsapp? Weet jij hoe je de digitale slagkracht van jezelf en je team kunt behouden in tijden van telewerk, zonder te bezwijken aan communicatie-stress en information overload?

Het webinar Digitaal Communiceren voor Telewerkers is een totaalprogramma dat mensen en organisaties helpt om efficiënter om te springen met elektronische communicatietools. Ook wanneer ze door omstandigheden gedwongen zijn om langere tijd op afstand te werken.

Het alles-in-één webinar voor effectief thuiswerk

Wie de digitale communicatiecultuur in zijn organisatie efficiënter wil maken, moet oog hebben voor alle aspecten van het gebruik en voor alle stakeholders, zoals o.m.:

  • duidelijke afspraken maken over het adequate gebruik van communicatie-middelen (e-mail, telefoon of instant messaging, cc, bcc, reply to all, enz.);
  • aanleren van “elektronische communicatievaardigheden” (hoe schrijf ik mails, hoe communiceer ik met klanten);
  •  een verantwoorde “zelf-organisatie”: hoe ga ik om met mijn digitale synchrone en asynchrone communicatiemiddelen, hoe vermijd ik dat ik verdrink in information overload en micromanagement?

3 manieren om je digitale skills een flinke boost te geven

1

100% GRATIS

INTRODUCTIEWEBINAR

 30 minuten
 max. 5 per organisatie

Grijp je kans en schrijf je hierboven in voor het gratis introductiewebinar.

Ben je overtuigd? Contacteer ons voor een incompany webinar of live training.

2

100% INTERACTIEF

INCOMPANY WEBINAR

 60 minuten
 tot 500 deelnemers

Vraag vandaag nog een offerte voor een interactief incompany webinar voor je hele organisatie. Zo staan alle neuzen meteen in de juiste richting.

Iedereen volgt van waar hij of zij dat liefst doet: thuis of op het werk. Webinars kunnen al vanaf € 4 per persoon en voor 500 personen in één keer.

3

LIVE KEYNOTE &

INCOMPANY TRAINING

 90 minuten tot 3 uur
 van 25 tot 300 deelnemers

Boek Gunnar voor een live keynote of incompany training.

Een massa-training is dé manier om je organisatie in één keer helemaal klaar te stomen voor de nieuwe manier van werken.

Zoek je een spreker voor een bedrijfsdag of een organisatiebrede opleiding voor grote groepen (minimaal 25 deelnemers), vraag dan  hier je offerte.

© 2020 GFM Consulting bvba