+32 2 688 28 01

Thuiswerk Overleven voor Beginners – oud

Lessen van een frontsoldaat

Exact een kwarteeuw geleden startte ik als thuiswerkende ondernemer. Ik kende hoogtes en laagtes, maar kreeg het thuiswerken langzaam maar zeker onder de knie.

Intussen durf ik me een echte thuiswerk-expert te noemen… Mijn productiviteit als thuiswerker ligt hoger dan ooit. Tegelijk klop ik minder uren dan de gemiddelde werknemer. Mijn inbox is leeg, mijn professionele todo-lijstje is onder controle én ik ken nauwelijks professionele stress. En bovenal: uit evaluaties en enquêtes blijkt dat mijn klanten gemiddeld erg tevreden zijn over mijn diensten.

25 jaar ervaring in 90 minuten

Tijdens Thuiswerk overleef je zo – dat ik van thuis uit geef –  bal ik 25 jaar thuiswerk-ervaring samen in 90 minuten krachtige tips en tricks.

Dankzij een handige checklist kan je meteen na afloop zelf aan de slag. Verrassend kleine veranderingen kunnen soms een verrassend groot effect hebben.

3 manieren om je digitale skills een flinke boost te geven

1

100% GRATIS

INTRODUCTIEWEBINAR

 30 minuten
 max. 5 per organisatie

Grijp je kans en schrijf je hierboven in voor het gratis introductiewebinar.

Ben je overtuigd? Contacteer ons voor een incompany webinar of live training.

2

100% INTERACTIEF

INCOMPANY WEBINAR

 60 minuten
 tot 500 deelnemers

Vraag vandaag nog een offerte voor een interactief incompany webinar voor je hele organisatie. Zo staan alle neuzen meteen in de juiste richting.

Iedereen volgt van waar hij of zij dat liefst doet: thuis of op het werk. Webinars kunnen al vanaf € 4 per persoon en voor 500 personen in één keer.

3

LIVE KEYNOTE &

INCOMPANY TRAINING

 90 minuten tot 3 uur
 van 25 tot 300 deelnemers

Boek Gunnar voor een live keynote of incompany training.

Een massa-training is dé manier om je organisatie in één keer helemaal klaar te stomen voor de nieuwe manier van werken.

Zoek je een spreker voor een bedrijfsdag of een organisatiebrede opleiding voor grote groepen (minimaal 25 deelnemers), vraag dan  hier je offerte.

© 2020 GFM Consulting bvba