+32 2 688 28 01

Over Gunnar

In 2020 ontwikkelde Gunnar het gloednieuwe webinar Digitaal Communiceren voor Telewerkers als reactie op de corona-crisis. Met meer dan 10 000 deelnemers in drie maanden was dit wellicht het meest succesvolle webinar in de lage landen.

In 2018 lanceerde Gunnar het Master Your Email-concept, waarbij het bedrijven verschillende producten aanbiedt om de e-mailcultuur te stroomlijnen (technische Outlooktrainingen, online training, surveys, enz..).

Begin 2015 rondde Afkicken van E-mail de kaap van 25.000 deelnemers. Met meer dan 75 000 deelnemers en 1000 deelnemende bedrijven in tien jaar is dit seminar intussen het meest succesvolle bedrijfsseminar in Vlaanderen en Nederland.

Sinds 2008 organiseren Gunnar en zijn collega’s elk jaar E-mailloze Vrijdag. Een initiatief dat weerklank krijgt in heel België, Nederland en steeds meer landen van Europa.

In 2007 lanceert Gunnar het programma Afkicken van E-mail. De eerste klanten waren de grote telecombedrijven, en intussen organiseerde zowat de helft van de Belgische top 100-bedrijven dit seminar al intern.

1999: Gunnar start trainingen om professionals te leren duidelijk te schrijven en efficiënter te communiceren. Cruciaal tijdens het dagelijkse e-mailen, copywriten, rapporten schrijven, vergaderen,… De meeste schrijftrainingen zijn gericht op specifieke doelgroepen: managers, hr-professionals, ambtenaren, juristen, helpdeskmedewerkers, marketeers,…

1997: Gunnar spreekt voor het eerst op seminaries voor kmo’s (kleine en middelgrote ondernemingen) voor ondernemersverenigingen als UNIZO, Voka, Mabizz, Markant, enz. Hij geeft ondernemers en zaakvoerders concrete tips voor succesvolle communicatie.

In 1995 richt Gunnar Michielssen het schrijfbureau Abracadabra op. Hij helpt bedrijven, overheden en non-profitorganisaties bij hun schriftelijke communicatie. Technische en complexe boodschappen worden vertaald in een korte en wervende tekst, een pakkende slagzin of een puntige baseline.

Gunnar studeerde rechten en bedrijfseconomie.

Gunnar is geboren in 1967, heeft een vrouw en 5 kinderen.

© 2020 GFM Consulting bvba